Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Зараз вона поділилася досить милим відеороликом, на якому зображена з малюком на своїх руках. Аліна Гросу постала зі своїм молодшим братом Михайлом. Хлопець народився 30 Серпня 2017 року і, за словами виконавиці, вперше побачив слона і бегемота тільки зараз, в Київському зоопарку.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

При цьому дівчина нарешті дізналася, що її молодший брат боїться ведмедиків, не любить фотографуватися, але божеволіє від дитячого поїзда і цікавиться мавпочками.

"Погуляли сьогодні майже всією сім'єю по зоопарку 🙌🏽🤗 Тепер я знаю, що Мишко боїться ведмедиків, не любить фотографуватися, обожнює дитячий поїзд, вважає що леви - зовсім не небезпечні кішки, а ще він досі не куштував цукерки і навіть не хоче їх, Мих Мих молодший тільки що вперше побачив слона і бегемота, але порахував цих тварин не сильно гідними своєї уваги і через секунд 30 перебування у їх вольєрів, пішов шукати, більш цікавлять його, мавп🤪🐘🦛🦍🦧", - пише Аліна Гросу в публікації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Гарненькі такі😍", "😍😍😍😍😍милашки", "Дуже миле відео🥰", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, гаряча Аліна Гросу засвітила принади в тісному вбранні і підкорила фанатів: ось як треба рухати стегнами

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Аліна Гросу показала, що "підірве" Україну цього літа: "Відкриваю секрет"

Знай.ua писав, Аліна Гросу, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва розповіли про свої хобі: чим займаються зірки у вільний час