Зірка "Ліги сміху" опублікувала фотографію на своїй офіційній Instagram-сторінці. У ньому вона постала в цікавому образі.

Валерія Товтолес - українська модель, учасниця "Ліги сміху", а тепер ще й актриса"жіночого кварталу". Дівчина - активний юзер Instagram, вона часто публікує фото і відео для своєї аудиторії. І цей раз не став винятком, Лера опублікувала кумедне фото з прогулянки, в якому показала фоловерам всі принади.

Так, красуня з "95 кварталу" прийшла в ботанічний сад в легкому спортивному образі: коротких спортивних шортах разом з коротким топом.

"Сьогодні гуляла в ботанічному саду з Жуковцевою Ольгою. Дивіться яка там краса. Як вам мій лук за 10 шкалою?"— запитала вона у підписників.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Instagram-користувачі засипали красуню компліментами та позитивними коментарями, відзначивши її стильний зовнішній вигляд.

Відзначимо, що дівчина не соромиться своєї фігури й часто публікує фотографії в купальниках, коротких сукнях, приталених топах.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з "Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.