У Польщі кабіна ліфта зірвалася з двома українцями з 15-го поверху.

Про це повідомив польський портал TVN24.

Відомо, що подія сталася в багатоповерховому будинку в центрі польського міста Лодзь. Там з 15-го поверху впала кабіна ліфта, в якій на той час перебувало двоє чоловіків.

Українці 41 і 42 років працювали малярами і фарбували шахту на момент падіння кабіни. Ліфт був на висоті 40 метрів.

Фото: tvn24.pl
Фото: tvn24.pl

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Постраждалих українців госпіталізували, один з них у важкому стані, другий отримав менш серйозні травми, в основному – в області обличчя.

Як повідомили правоохоронці, чоловіків врятував гальмівний механізм, який спрацював.

"Ми розслідуємо обставини нещасного випадку і перевіряємо, чи були у працівників гарантовані умови для безпечного виконання роботи",- повідомив Вальдемар з державної інспекції праці в Лодзі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одеській новобудові зірвався ліфт, батько з маленьким сином були на волосині: "Удар сильний..." В одному з житлових будинків вантажний ліфт вийшов з ладу і зірвався вниз.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську "пекельний ліфт" мало не став залізною труною — полетів вниз на шаленій швидкості. В Івано-Франківську в одному з житлових будинків впав ліфт з людьми і собакою всередині.

Також «Знай.иа " писав, що Під Запоріжжям впав ліфт з дітьми, летіли з 9 поверху і кликали на допомогу. У Запорізькій області ліфт з пасажирами впав з 9 поверху.