Відома українська співачка TAYANNA (справжнє ім'я Тетяна Решетняк), яка не так давно відпочивала на острові Балі, зізналася, що була на відпочинку з новим бойфрендом.

Про це вона розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Як зізналася співачка, її обранця звуть Олександр і саме з ним вона провела довгу відпустку на Балі. З чоловіком TAYANNA познайомилася в соціальній мережі Instagram.

"Так вийшло, що ми просто з ним познайомилися через Instagram, а потім побачилися і це така дуже доленосна зустріч, після якої ми зрозуміли, що ми напевно чекали один одного дуже багато років", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як зізналася співачка, стосунки у пари серйозні, але поки до весілля справа не йде.

Також виконавиця розповіла, як її син відреагував на нового коханого мами. Так, Даніель поважає Олександра і має з ним дружні стосунки.

"Олександр дуже мудрий чоловік і він не поспішає входити в сім'ю з головою, налягати на сина якимось там своєю увагою. Він каже, що всьому свій час, вони знайомі. Даніель знає все, він його дуже поважає, любить, і в принципі в них дуже класні і дружні стосунки"— - розповіла TAYANNA.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Tayanna зізналася, що її труїли за зовнішність: "стільки упереджень"

Як повідомляє портал «Знай.иа» TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак : "він звик"

Також «Знай.иа " писав, що TAYANNA показала зворотний бік відносин: тікайте відразу, якщо помітите