Чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске, телеведучий Дмитро Шепелєв, показав літні забави свого сина Платона. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

«Я як і раніше вважаю, що чим більше дитинства залишиться у нас в душі, тим щасливіше кожен з нас буде. Вибачте за уявний пафос. Можна сказати простіше:»щоб дитинство в попі заграло і не переставало". Гарного дня!» ,- написав він, публікуючи відео з сином.

На відео хлопчик з'їжджає на дошці для серфінгу по струмку з гори.

У коментарях фанати Шепелєва захоплюються майстерністю малюка і кажуть, що у всіх дітей має бути таке дитинство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дмитро - супер-батько! Здоров'я і щастя!", "Ну крутизна! Теж так хочу! Хоча мені 41, але дитинство ще в попі грає, куди ж без нього!", "Блін, як я хочу так само, як цей босоногий хлопчик!!!» ,- пишуть коментатори.

До речі, судячи з геолокації, Шепелєв з сином знаходиться в Австралії.

"Ну дуууже круто! У такому місці і так професійно....", "Клас, це рукотворний спуск? Якщо так, то прикольно!", "Ось це справжнє дитинство, зі справжніми, живими емоціями. Який розумничка!", - не стримують емоцій коментатори.

Нагадаємо, сестра загиблої Жанни Фріске написала зворушливе послання її синові: "Ти все зрозумієш". Рідна сестра співачки Жанни Фріске написала зворушливе привітання своєму племіннику Платону.

Як повідомляв портал " Знай.ua", вдівець Фріске Шепелєв взявся за сталевий прес білоруського красеня: "Я здивований...". Телеведучого приємно шокували зміни в зовнішньому вигляді його знайомих і друзів.

Також " Знай.ua " писав, що колишнього Фріске Шепелєва почало нудити від людей після весілля і народження дитини: "Ну не....". Шепелєв розповів, що його бісить в людях.