Відомий російський телеведучий, шоумен, новоспечений батько, а також колишній чоловік покійної Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв опублікував новий пост в якому поділився про "наболіле".

Відповідний пост з'явився на сторінці шоумена в Instagram, де за його життям стежать понад 340 тисяч шанувальників.

Так, Шепелєв не розуміє, чому дорослі люди пр вигляді маленьких дітей і собак починають вести себе як "повні ідіоти". Йдеться про сюсюкання і перекручення звичайних слів. При цьому, під "роздачу " потрапили, що чоловіки, що жінки.

Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram
Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram

"Чому багато дорослих, коли бачать дітей або собак, починають поводитися як повні ідіоти?

Великий, значний чоловік, з животом, з чорною бородою бачить собачку і починає нити: "Шабака бабаааака, уууу, шабаааака..."Ну не дебіл? Хіба не можна просто сказати: "Собака! Обожнюю собак".

Або ось вже жіноче про малюка: "Який халюсік. Халосий". Знайоме, так?! Відчуваєте як починає нудити? А що, слово "хороший" у нас заборонили?

У нас на випробувальному терміні була няня, вона повинна була піти з дитиною на прогулянку. Ніяк у неї не виходило її заманити і нічого краще не придумала як взяти її куртку в витягнуту руку, почати трусити нею і примовляти: "Курточка хоче гуляти. На, на, на. Курточка хоче гуляти". По-моєму, вона переплутала собачку з дитиною. Ну не ібанесса?", - журиться Шепелєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В кінці свого поста телеведучий висловив надію, що його аудиторія не така, як вище описані і в змозі себе тримати в руках і говорити по-російськи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв в шортах вибачився перед фанатами: "+31 - як на Мальдівах"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Шепелєв підтримав спійманого на зраді дружині Білла Гейтса: "це огидно"

Також «Знай.иа " писав, що Шепелєв зізнався ,що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння"