Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

А нещодавно знаменитість заінтригував кумедним відео зі зйомок нового сезону шоу "Одного разу під Полтавою", де грає одну з головних ролей - харизматичного Юрчика.

Так, артист проїхався на кабріолеті синього кольору, за кермом якого була Ірина Сопонару (дружина Юрчика Яринка), а на передньому пасажирському сидінні позувала Анна Саліванчук (Віра). Шоумен пожартував, що розважається з колегами, поки його дружина Вікторія і їх 6-річна донька Ліза, яку численні шанувальники також знають, як крихітку Ліззі, вирушили на відпочинок до моря.

"На другу хвилину, коли дружину відправив на море 😂😂😂"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи пост Ткача: "Еееей..)))) Рано розслабився 😂", " Шикарно🔥 🔥 🔥", "Оо, ВІРА повернеться в "Одного разу під Полтавою"😍", " 😮 коли машину дали тільки помити!! І почалося😂", " тримайся гарно... зара дуже дорого коштує лікарня😂😂😂😂😂😂😂", "Ура! Віра повертається!!!!", "Таких дівчат хочеться катати 😍".