У Дніпрі жінка придбала ваговий оселедець в одному з магазинів мережі рибних магазинів «Golfstrim», розташованому на бульварі слави, 45а.

Всередині рибини її чекав неприємний "сюрприз". Відповідне фото вона опублікувала в співтоваристві "Чорний список" в соцмережі "Телеграм".

«Мережа рибних магазинів #Golfstrim на бульварі слави, 45а. оселедець з глистами. Дніпро", - написала розгнівана покупниця.

У коментаря українці відзначають, що така картина – не рідкість в наших магазинах.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вона вся з глистами, помити, почистити, і все», «Та задовбали цілим оселедцем... воно все в глистах. Купуйте філе в заводській упаковці!", "Ай, вкуснятинка", - вважають коментатори.

"Рибу з глистами їсти не можна ні в якому разі (навіть давати тваринам). Рибу з глистами після теплової обробки, очищення, заморозки на 10 днів, їсти не рекомендується. Але можна, якщо не гребуєте і змушені вживати таку їжу", "Ну не будуть же виробники кожну рибку перевіряти на УЗД, чи є у неї черв'яки чи ні. Риба добре просолена, в ній вже немає нічого живого. У чому проблема промити добре?",- не вгамовуються українці.

Нагадавши, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір

Як повідомляв " Знай.ua", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

Знай.ua писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.