На сторінці відомої української спортсменки, чемпіонки світу, а також учасниці шоу "Танці з зірками" Анни Різатдінової з'явилася нова публікація, в якій вона поділилася новими думками і знімком зі своїми шанувальниками.

"Сперечаємося? Я назву першу букву імені людини, яку ти любиш... Хоча, навіщо тобі буква, якщо ти вже назвав ім'я у себе в голові і в серці», - написала вона, заінтригувавши своїх фанатів.

Свій пост вона супроводила знімком, на якому позує в розкішній атласній сукні кольору морської хвилі. Романтичність образу підкреслюють живі квіти, які визирають з високих рукавичок красуні.

"Бездоганно", "Шалено жіночна!", "Шикарне плаття, Анна, цей колір вам личить", "Жіночний, чарівний образ. Русалонька!", - захоплено пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Божественна красуня, мудрі слова!", "А якщо не можу визначитися з правильною відповіддю?», - додають під постом Різатдінової.

Зазначимо, що колись Різатдінова зустрічалася з олігархом-втікачем часів Януковича - Олександром Онищенком.

Нагадавши, Анна Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Різатдінова звернулася до легендарної тренерки Альбіни Дерюгіної в день народження: "приклад для мене".

Також портал Знай.uа писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.