У вівторок, 8 червня, по всій Україні прогнозується дощова, але тепла погода. Незважаючи на рясні опади, температура повітря буде в межах +21 +23 градуси.

Як повідомляє Укргідрометцентр, найтепліше буде на Заході і Півдні країни – температура повітря складе +23 +26 градусів. Місцями збережеться значна пожежна небезпека.

Цілий день у східних областях буде хмарно, іноді падатиме дощ з грозою. Стовпчики термометрів покажуть близько +21 +23 градуси.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

На Півночі України погода очікується безхмарною вранці, але вже вдень буде хмарно. Повітря прогріється до +22 +24 градусів. Ранок у південних регіонах буде ясний, але вже вдень блакитне небо закриють хмари. Температура повітря складе +23 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Києві у вівторок прогнозується хмарна, але суха погода. Увечері можливий дрібний дощ і грози. Стовпчики термометрів у столиці покажуть +21 +23 градуси.

погода 8 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

8 червня вшановується пам'ять апостолів Карпа і Алфея. Наші предки стежили в цей день за комарами: якщо їх було занадто багато, то останні дні місяця очікувалися теплими, але дощовими.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.