Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

Зараз жінка продовжує ділитися фотографіями з Балі, на яких, разом з коханим чоловіком Владом Топаловим, постала під білосніжною ковдрою, повністю оголившись і розкриваючи якісь частини тіла. Опубліковані знімки Регіна супроводила так званою "баладою про прокурений вагон" Олександра Кочеткова з кінофільму "Іронія долі або з легким паром", в ході якої автор ділиться своєю любов'ю до партнера.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

"Пока жива, с тобой я буду - душа и кровь нераздвоимы, пока жива, с тобой я буду - любовь и смерть всегда вдвоем. Ты понесешь с собой, любимый, ты понесешь с собой повсюду, ты понесешь с собой повсюду, родную землю, милый дом", - пише Регіна на початку посту.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

Потім говориться, що з коханими не можна розлучатися, але якщо це все ж сталося - слід навік попрощатися. "Які чудові 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Фотографії🔥 вірш👏", "Світом править любов❤️ Будьте щасливі!", - пишуть користувачі в коментарях.
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко видала, що кардинально змінило їх з Топаловим життя: "Стали щасливими"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко розкрила грандіозні плани без Топалова: вже готує ласти