У всьому світі вже пройшло 7-8 днів з початку довгоочікуваного літнього сезону, який означає Сонечко, спеку і відпочинок на пляжах біля моря.

Хтось збирається на курорти вже в червні, хтось в липні, а хтось в серпні. Однак зрозуміло лише одне, підготовку до довгоочікуваного морського сезону слід починати вже зараз. Так, наприклад, в Telegram-каналі "Україні в шоці" з'явилося кумедне відео з підготовкою, яка повним ходом йде в Бердянську, на Азовському морі.

Відпочинок на морі, скріншот відео
Відпочинок на морі, скріншот відео

На відеозаписі зображені кілька чоловіків, які працюють з вилами на березі моря. На опублікованих кадрах відображені гори водоростей, які українці успішно повертають назад у воду.

"Тим часом на Азовському морі в Бердянську повним ходом йде підготовка до пляжного сезону. Боротьба з викинутими на берег водоростями виглядає так", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це як гасити пожежу ситом", "Ну так-то правильно - їжа Рибам буде, а водорості, полежавши на березі, висохли і тепер потонуть", "Водорості при гнитті виділяють неприємний запах...", "Ніяка це не лагуна-погляньте на хвилі. Тим більше якщо б була бухта-водоростей б не накидало", "Це не відкрите море) це пристань з невеликим пляжем) дуже жахливе місце для відпочинку", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Боротьба з водоростями)
Коментарі, скріншот: Telegram (Боротьба з водоростями)

Нагадаємо, де відпочити на Львівщині з альтанками, риболовлею та шашликами - топ 5 кращих місць

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна зізналася, чому зникла з України: "Мені було соромно"

Знай.ua писав, Комаров з "Світу навиворіт" показав молодій дружині українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни