Антоніна Матвієнко порадувала шанувальників новим фото в Instagram зі своєю мамою і чоловіком.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна регулярно веде свій Instagram-блог, викладаючи найцікавіші моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожну її фотографію.

Сьогодні вона опублікувала фотографії з її чоловіком Арсеном Мірзояном, а також мамою - легендарної Ніни Матвієнко. На фото показано, як вони їдять відоме блюдо японської кухні.

"Ми таке вдома рідко їмо, але мітко. Мама вперше смакує деякі роли", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передплатники активно почали лайкати фотографію і писати різні коментарі.

Тоня Матвієнко, кадр з відео
Тоня Матвієнко, кадр з відео

"Неперевершена Ніна Матвієнко, талановита з голосом неповторним"; "Дуже мила сімейна посиденька"; "бажаю вам щастя", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що у квітні Тоні Матвієнко виповнилося 40 років, і в цей день вона повинна була заспівати на своєму сольному концерті, але, на жаль, через коронавірусну інфекцію і карантин його довелося перенести на 27 травня. Ця новина засмутила жінку, але, нічого не буває просто так. Вона залишилася задоволена після заходу, хоч і довелося трохи почекати.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Нагадавши, Арсен Мірзоян похвалився хітом для нового шоу: будемо слухати кожен день. Зять Ніни Матвієнко виконав нову пісню наживо.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко випустила чуттєвий кліп до Дня захисту дітей: "поцілунок свою донечку".