У Міністерстві соціальної політики розповіли про допомогу співробітникам і підприємцям, у яких не було можливості працювати через карантинні обмеження.

Новий пост з'явився на сторінці установи в соціальній мережі Facebook, і там розповіли, кому і яка допомога була передбачена.

Як виявилося, приблизно 340 тисяч українців отримали цю допомогу, і 7 червня Міністерство соціальної політики завершило фінансування і виплату допомоги застрахованим громадянам, які втратили регулярний дохід в результаті карантинний обмежень з лютого по травень поточного року.

За інформацією, яку надав Пенсійний фонд України, станом на сьогоднішній день, вже 339 939 заяв було включено до списку для виплат допомоги застрахованим особам у розмірі 8 тисяч гривень. Всі кошти надійшли з державного бюджету України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Нагадаємо, що законом України від 30.03.2021 № 1358-IX "про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" передбачено надання у 2021 році допомоги застрахованим особам.

До слова, в Україні діє зараз адаптивний карантин, і продовжений він до 30 Червня, як мінімум.

Раніше повідомляли, по Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду.

Як повідомляв Знай.uа, українцям виплатять 400 мільйонів гривень: хто потрапив до списку.

Знай.uа писав, оплата путівок та більше послуг з оздоровлення: у Мінсоцполітики презентували програму підтримки дітей до 2025 року.