Стало відомо про те, що соліст популярного колись гурту "Иванушки International", Кирило Андрєєв став дідусем. У артиста народилася онучка в одному зі столичних пологових будинків.

Про це розповіла дружина Андрєєва молодшого на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Аделіна повідомила, що пологи відбулися ще в п'ятницю, 4 червня, і дівчинка абсолютно здорова, і відчуває себе добре.

"Ласкаво просимо в цей світ, наша маленька принцеса! 04.06.2021. Спасибі, що вибрала нас. Ми з татом будемо робити все, щоб ти була щаслива" - підписана публікація.

Варто відзначити, що це перша внучка 50-річного соліста гурту "Иванушки International", дідусем він став вперше, і тепер буде пробувати себе в новій ролі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що спадкоємець співака зіграв весілля з дівчиною Аделіною в минулому році, і не так давно, в квітні вони повідомили про поповнення в родині. Молода пара опублікувала фотографії з красивою фотосесії, на яких видно вже кругленький живіт чималих розмірів. Було очевидно, що термін великий, тому поповнення варто було очікувати зовсім скоро. Так, загалом і сталося.

Артист близький зі своїм сином, і тому був дуже радий, коли той вирішив одружитися. Було організовано шикарне весілля, де зібралися члени сім'ї, а також найближчі друзі.

Кирило Андрєєв став дідусем, фото: скріншот
Кирило Андрєєв став дідусем, фото: скріншот

До слова, в мережі почали жартувати на тему, мовляв соліст гурту молодості став дідусем, а люди і далі продовжують слухати один з головних хітів - "Тополинный пух".

Нагадаємо, що Андрій Григорович-Апполонов похвалився відкриттям власного магазину в рідному місті.

Як повідомляв портал Знай.uа, рудий з " Иванушек "остаточно перетворився на" пенсіонера": ходить в бабусиних светрах.

Також, "Иванушки International" 25 років разом: як змінилася улюблена група 90-х