З Миколаєва прийшли доволі сумні новини, які протипоказано читати під час вживання їжі. Так, в одному з магазинів місцевої мережі супермаркетів "Фудмаркет" покупець натрапив на пиріжок, який міг стати прекрасним доповненням до обіду.

Пиріжок був і з капусточкою. Однак все зіпсувала цвіль, яка пожирала виріб зсередини.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Пиріжок з цвіллю, скріншот: Telegram
Пиріжок з цвіллю, скріншот: Telegram

"Фудмаркет #Міда на вул.Соборній, 9. Пиріжок з капустою і... з цвіллю. # Миколаїв", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також автори публікації прикріпили фотографію, яку їм надіслав потенційний покупець, як доказ. На знімку дійсно можна побачити хлібобулочний виріб з дивною зеленуватою "начинкою" і упакований він був в харчову плівку.

Нагадаємо, що днями в Кременчуці Полтавської області, в Маркеті на вулиці Першотравневій, 43, покупниці підсунули зіпсований салат. Як повідомляється, жінка придбала в магазині "МаркетОпт", розташованому на вулиці Першотравневій, 43, кілька салатів. При цьому продавець запевняла її, що вся кулінарія у них свіжа, і вчорашні салати ніхто не продає. Однак, прийшовши додому, покупниця виявила, що салат з серця – вже встиг прокиснути.

Раніше повідомляли, плювалися і лаялися матом: покупці зчепилися у відомому супермаркеті, кадри просочилися в мережу.

Як повідомляв Знай.uа, оселедець з глистами? Жінка розрізала магазинну рибу і показала, що всередині.

Знай.uа писав, гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?".