86-річний чоловік вбив свого роботодавця на цукровому заводі в США після того, як йому сказали, що він не зможе працювати ще рік.

86-річний Фелікс Кабрера нібито застрелив свого начальника після того, як отримав звістку про те, що його не будуть тримати на роботі ще рік. Про це повідомляє портал 7news.

Чоловік був працівником в кооперативі виробників цукрової тростини в місті Бель-Грейд штаті Флорида протягом тридцять одного року.

Стрілянина у Неваді, скріншот відео
Стрілянина у Неваді, скріншот відео

Після того як Кабрера попросили піти в останній раз з 10 до 11 години, він поговорив з одним зі своїх роботодавців на комбінаті і запитав: "Чи може він залишитися ще на рік з фінансових причин".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коли співробітник сказав "Ні", Кабрера нібито засмутився, витягнув з кишені пістолет і кілька разів вистрілив у 67-річну жертву.

Кооператив виробників цукрового очерету пізніше опублікував заяву, в якій говориться, що він «наляканий і глибоко засмучений безглуздим насильством».

"Жертва була членом кооперативу виробників цукрової тростини, і ми молимося за близьких жертви, а також за всіх членів нашої команди і виробників", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Також "Знай.ua" писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина - " бризнули газом".