Мешканка Південної Африки примудрилася народити відразу десять дітей. Це стало подоланням світового рекорду.

Йдеться про 37-річну жінку Госіама Тамара Сітхола. Як повідомляє портал APnews їй вдалося народити 7 хлопчиків і 3 дівчинки. Таким чином вона побила рекорд жінки з Малі, яка народила дев'ять дітей.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Жінка народила таку велику кількість дітей на двадцяти дев'ятому тижні вагітності. На початку року доктора пршілі до висновку на основі УЗД, що у Госіаме шість дітей. Згодом стало ясно, що у неї вісім дітей. Передбачається, що двох дітей упустили через те, що вони перебували в іншій трубі. Їй довелося зробити кесарів розтин.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Батько дітей Тебохо Цотеці розповів про подію південноафриканським ЗМІ. Жінка завагітніла природним шляхом.

Як стверджують лікарі, такі екстремальні пологи-результат лікування безпліддя з декількома заплідненими ембріонами, вставленими в матку, щоб збільшити шанси пацієнтки завагітніти.

Відзначимо, що дітей відправлять інкубатор через складний випадок вагітності.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Також " Знай.ІА " писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина - " бризнули газом".