Віталій Козловський привітав Аліну Гросу з днем народження. Відповідний пост з'явився на його офіційній соцмережі Instagram.

8 червня Аліні виповнилося 26 років, на честь чого її вітали різні знаменитості.

Зокрема дівчину привітав з Днем народження Віталій Козловський. Він опублікував на своїй соціальній сторінці в соцмережі фотографію, на якій він опублікував фотографію з вечірки на честь для народження Аліни.

"А хто це у нас тут така красива іменинниця?! @alina_grosu З Днем народження! Будь щаслива і твори в кайф! Люблю тебе", - повідомив він.

На честь дня народження вона опублікувала фотографію: артистка позувала на терасі з видом на Київ, примірявши сукню бежевого кольору у Великий полька-дот з відкритими плечима і масивним поясом, зворушливо подякувавши минулий рік, рідних, близьких і шанувальників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зірка зізналася, що за рік встигла багато чого: налагодити особисте життя (виконавиця перебуває у відносинах з актором Романом Полянським), знятися в 8 картинах, зібрати повноцінну команду з 9 музикантів і 10 танцюристів, отримати кілька нагород і премій.

Нагадаємо, гаряча Аліна Гросу засвітила принади в тісному вбранні і підкорила фанатів: ось як треба рухати стегнами

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Аліна Гросу показала, що "підірве" Україну цього літа: "Відкриваю секрет"

Знай.ua писав, Аліна Гросу, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва розповіли про свої хобі: чим займаються зірки у вільний час