Президент України Володимир Зеленський вирішив поділитися новим фото з футбольною формою, і розповів про очікування п'ятниці.

Новий знімок з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там Володимир Зеленський приміряв форму, яку йому подарувала збірна України з футболу. При цьому, футболка іменна, там зобразили прізвище президента, і вибрали номер "95", що нагадує чоловікові про часи "Кварталу".

Одягнувся він не дарма. Український гарант готується до першого матчу, який повинен відкрити Чемпіонат Європи з футболу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зустріч між збірними Туреччини та Італії пройде вже в п'ятницю, 11 червня, на Олімпійському стадіоні в столиці - місті Рим.

На трибуни пустять приблизно 30 тисяч глядачів, і велика частина з них італійці, так як іноземцям проблематично дістатися кудись в період карантину.

Розпочнеться гра о 22:00 за Києвом.

"Чекаємо п'ятницю. Цього разу - не через РНБО. :) #euro2020" - підписав свій новий пост Володимир Зеленський.

Варто відзначити, що форма, яку приміряв український гарант, викликала вже ряд питань, зокрема, з боку Російської Федерації. Справа в тому, що там зображена карта України, на якій присутній Крим. Це і не сподобалося російським пропагандистам, які вважають, що півострів був анексований за всіма правилами.

Розклад матчів України, фото: скріншот
Розклад матчів України, фото: скріншот

Нагадаємо, що перший свій матч Україна зіграє в неділю, 13 червня. Це буде матч зі збірною Нідерландів.

Нагадаємо, Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

Як повідомляв " Знай.ua", Зеленський назвав головну мету України на 2021 рік: "Недооцінений потенціал"

"Знай.ua" писав, Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв