Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись теплом і блакитною водою в одному з готелів Кемера. Так, артистка показала, як приймає сонячні ванни, лежачи на каменях у блискучому різнобарвному купальнику з глибоким декольте і тонкими бретелями, доповнивши "пляжний" образ білосніжними сонцезахисними окулярами.

Зірка покрасувалася бронзовою засмагою і розкішною фігурою, над якою наполегливо працює. При цьому виконавиця зазначила, що жіноча сила полягає в слабкостях, які визначає для себе ж сама жінка.

"* жіноча сила в слабкості і слабкостях, які вона визначає для себе по життю!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ми ж розуміємо, що зробити це можна тільки після того, як жінка дізнається і розуміє свої можливості."

Фолловери не пройшли повз: "Моя королева ❤️", " Даша, побільше фото в купальниках !! Ви так надихаєте на спорт 😍", " яскрава, красива, сильна💖", "Ось це кольори🔥 🔥", "Даша прекрасна, як завжди. Купальник вітраж Тіффані теж відмінний)))", " Море, Сонце, скелі і прекрасна з прекрасних Даша❤️".