Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись теплом і блакитною водою в одному з готелів Кемера. Так, артистка вирішила влаштувати собі справжній релакс в СПА-зоні, відправившись в сауну з панорамними вікнами.

Зірка приміряла лише міні-бікіні бежевого кольору, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу, зібравши назад волосся. Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою і пишними формами з різних ракурсів, ледь прикриваючись рушником.

"Час СПА...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

...Відчуваю себе легше і щасливіше"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Астаф'єву компліментами: "як можна бути такою красивою?!", "Схудла 😳", " Боже, Даша, яка ж ти красива!❤ ️ 🔥 😍 ", "Агонь!🔥 😍 ", "Фігура💣 🚀 👏"," Шикарна❤️"," О, Боги! Ось це фігура🔥", "😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥суперова", "ідеальна😍", "Уфффф, яка хороша😍", "це красиво, просто красиво, Даша БРАВО👏", " скільки років вже захоплюватися тобою можна то... Але я не втомлююся)".