Жителі Києва скаржаться на тарганів у студії засмаги. Було надано також фотодоказ.

Інцидент трапився в студії Carramel на вулиці Великій Васильківській 30а. Як передає телеграм-портал чорний список, там був знайдений тарган, який бігав по стоці рецепції. Як доказ демонструють фото.

"Виявляється, там можна не тільки позасмагати, а й подивитися на флору і фауну. Цей тарган загинув від її рук, коли побіг по стійці рецепції. Все б нічого, але вони пропонують там каву і снеки, в яких може бути це диво", - повідомили свідки події.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Таргани є переносниками патогенів і мікроорганізмів, які можуть викликати захворювання у людини. Фактично, на тарганах було виявлено до 30 різних видів бактерій.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) повідомляє, що таргани можуть переносити патогени, що викликають різні захворювання, включаючи гастроентерит (з діареєю, нудотою і блювотою), дизентерію, холеру, проказу, черевний тиф, чуму, поліомієліт і сальмонельоз.

Таргани також можуть загострювати астму та алергію через слину, фекалії та окремі частини тіла. Таргани виробляють білок, який може викликати алергічні реакції у людей.

Раніше повідомляли, "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець.

Як повідомляв Знай.uа, українець у відділенні "Укрпошти" став свідком комунальних баталій: пенсіонери на сходинках, спека і зламані комп'ютери.

Знай.uа писав, українець купив каву з бджолами, але не засмутився: не тарган же.