Арсен Мірзоян порадував шанувальників знімком з прапором України. Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі.

Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому він досить часто радує їх новими хітами або відеороботами. Щоб бути ближче зі своїми фанатами він активний в соціальних мережах.

Цього разу відомий український артист продемонстрував фотографію на тлі українського прапора на території комплексу Музей історії України у Другій світовій війні. Фотографія зроблена так, нібито величезний український прапор знаходиться в руці Арсена Мірзояна. Для пробіжки популярний артист вибрав чорну футболку і шорти такого ж кольору.

Також раз Арсен Мірзоян показав, як він подолав дистанцію понад вісім кілометрів. До слова раніше співак показував, що за раз може подолати дистанцію і в 15 кілометрів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить в спортивний зал, А також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста - біг.

Нагадавши, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."