Новий унікальний рекорд Гінесса встановив українець Олександр Яровий. Він підкинув гирю необхідну кількість разів.

Українець зробив це з закритими очима минулого року. Гиря була вагою незабаром кілограм, а українець зробив це 36 разів, про це повідомляє 7 канал.

"Я дуже радий, просто до цього йшли дуже довго. Мало того, що ми йшли довго до рекорду плюс ще ми довго чекали відповідь", — повідомив він.

Близько року спортсмен чекав підтвердження даного рекорду більше року. Після того як він отримав сертифікат, він повторив його, але при цьому гиря була підпалена.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Книга рекордів Гінесса-довідник, що публікується щорічно, в якому перераховані як світові людські досягнення, так і рекорди тваринного світу. Книга була заснована братами-близнюками Норрісом і Россом Маквіртерами на Фліт-стріт в Лондоні в серпні 1954 року.

На даний момент книзі вже шістдесят шість років, вона публікується в 100 країнах на 23 мовах і містить більше 53000 записів у своїй базі даних.

Популярність затії привела до того, що Книга рекордів Гіннеса стала основним міжнародним органом з каталогізації та перевірки величезної кількості світових рекордів.

Нагадаємо, мама зламала життя 12-річному синові сенсаційним зізнанням: "Твій тато-шимпанзе"

Як повідомляв " Знай.ua", чоловік просидів у льоду 2,5 години і побив рекорд: відсвяткував морозивом

Знай.ua писав, незвичайний хлопчик показав руку, і змусив світ ахнути: "34 пальця!"