Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі досить зворушливі фотографії, на яких зображена її молодша донька Катерина. Відомо, що дівчинка вже закінчила молодшу школу і готується до випускного балу.

"Обираємо фото на випускний альбом початкової школи... Швидко ростуть не тільки чужі діти, а й свої. І з теплих щокастих пупсиків перетворюються класних дівчиськ 😊", - зазначила Падалко.

"Красиві фото обидва, але можна перше фото. Дівчинка дуже хороша, симпатюлька і вас схожа)", "Гарненька яка))", "Татова донька! 😍", "Як швидко виросла)", "Красуня! Щастя тобі, дівчинко!" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Марічка Падалко з донькою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко пояснила батькам, як спілкуватися з доньками на пікантні теми: "Не всі готові". Телеведуча розмістила пост до Дня жіночого менструального здоров'я, в якому зачепила важливу тему.

Нагадаємо, Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поскаржилася на втому.