48-річний чоловік влаштував виставу інспекторам ДАІ з Іркутської області після того, як його спіймали п'яним за кермом. На трасі водій підрізав інші автомобілі та виїхав на зустрічну смугу. Це помітив водій вантажівки, який повідомив все патрульним.

Витівку чоловіка в машині ДПС записала камера відеореєстратора.

"Я з протоколом не згоден", - обурився порушник, коли копи виявили, що термін дії його водійського посвідчення закінчився більше 10 років тому.

Коли адміністративний протокол вже був майже заповнений, водій різко вихопив у інспектора аркуш паперу, запхав його собі до рота і почав жувати з великою швидкістю, ніби не їв декілька днів. Потім він спробував вибігти з патрульного автомобіля.

Порушника спіймали і відвезли до відділу, де склали новий неїстівний протокол, а його машину помістили на спеціалізовану стоянку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали про те, що на Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу і злетів у кювет.

Нагадаємо, у Києві таксист Bolt забризкав балончиком жінку з дитиною, в компанії відреагували: "Заблокували його аккаунт".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві викрили підроблених паркувальників та платні стоянки: "Такої професії немає".

Також портал Знай.uа писав, як в Ужгороді у маршрутці п'яний чоловік накинувся з кулаками на жінку з дитиною через місце: "Невиховані!"