З Одеси прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що один з міських трамваїв маршруту №17 на Фонтанській дорозі збив молоду дівчину. Відомо, що до інциденту дівчина вийшла з маршрутки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Нещасний випадок стався між п'ятою і шостою станціями "Великого Фонтану". Водій маршрутного таксі висадив пасажирів у недозволеному місці і одна з жінок почала перетинати трамвайні колії, не переконавшись у безпеці переходу.

В Одесі трамвай збив дівчину, фото: Telegram
В Одесі трамвай збив дівчину, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На місце інциденту викликали бригаду невідкладної швидкої допомоги. Постраждалу доставили до найближчої міської лікарні. Також відомо, що на місце ДТП приїхали і співробітники Нацполіції. Причини події з'ясує слідство.

У Telegram-каналі "Одеса як вона є" також опублікували відео з місця, яке зняли очевидці з автомобіля, який проїжджав повз. На зображених кадрах видно, як працювали медики і цілий натовп людей, які спостерігали за роботою бригади медиків.

Видно, що дівчину поклали на носилки, так як самостійно, після удару трамвая, вона не могла пересуватися. В даний момент інформації про стан здоров'я дівчини немає.

Раніше повідомляли, київського екскопа, який п'яним збив на смерть жінку і скалічив її доньку, звільнили з-під варти в залі суду.

Як повідомляв Знай.uа, заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися: впізнали по чеках з магазину.

Знай.uа писав, зірка "Холостяка" збила людину на смерть 4 місяці тому: "Справу не порушено".