Для всіх громадян, які мають відношення до виплати аліментів на утримання неповнолітніх дітей, а також отримання подібних виплат, з'явилися важливі новини. Так, у Міністерстві юстиції України поділилися інформацією про те, скільки було списано боргів по аліментах з початку 2021 року, а також про старий борг, який боржник виплатив у повному розмірі, майже за 8 років.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube

"Органи державної виконавчої служби змусили боржника нарешті сплатити 8-річний борг по аліментах!

На виконанні у Вознесенському районному відділі державної виконавчої служби Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції / м.Одеса / з липня 2016 року перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання 4 дітей, починаючи з липня 2013 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб нарешті змусити боржника виплатити борг за всі роки держ Виконавець застосував встановлені законом обмеження: був накладений арешт на все майно боржника, відомості внесені в державні реєстри прав рухомого і нерухомого майна.

Після застосування цих обмежень, боржник сплатив у повному обсязі борг - 210 тис грн, та штраф у сумі 105 тис. грн.

Всього з початку 2021 стягнуто 2,6 млрд грн аліментних платежів. З них 509, 4 млн грн - завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень.", - повідомляють у Міністерстві юстиції України.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, отримати гроші, безкоштовне харчування та відгул з роботи: що обіцяють донорам крові в Україні.

Як повідомляв Знай.uа, якими будуть випускні вечори у школярів у 2021 - у Мін'юсті відповіли на головне питання.

Знай.uа писав, Держекоінспекція нараховуватиме більше збитків за самовільне використання водних ресурсів.