У мережі з'явився черговий лайфхак для господарів, які переживають за свій урожай на городі. Чим потрібно нагодувати капусту, щоб вона не пропала.

Метод досить дивний, але, як розповідають експерти - дієвий.

Пост з ним був опублікований в Telegram- каналі "Щоденник дачника. Сад і город".

У повідомленні говориться, що був знайдений цікавий рада, який здається дивним, поки його не відчуєш самостійно.

Капуста, скріншот: Youtube
Капуста, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ще минулого року сусідка порадила обробити качани від гусениць капустяної білявки...звичайною зубною пастою. Я недовірливо посміялася, боротися вирішила хімікатами і програла "бій" - майже вся моя капуста пропала" - ділиться жінка в своєму пості.

Через рік вона все ж ризикнула, і "нагодувала" овоч пастою. Для цього взяла залишки засохлої пачки зі старих тюбиків, залила водою і дала настоятися. Потрібно приблизно дві години.

Далі просто потрібно розприскати вміст на капусту. Жінка написала, чт про це працює, як не дивно, і вона дуже здивувалася, коли звідти пропали шкідники. Мабуть, їм не особливо сподобалися подібні частування на смак.

Город, скріншот: YouTube
Город, скріншот: YouTube

Нагадаємо, раніше експерт розповів, чому в Україні подорожчали овочі та фрукти. Всьому виною холодна весна, через яку вегетація рослин не почалася вчасно.

На ринках вже повинні були продаватися продукти з грунту, але, поки що доводиться задовольнятися тепличними.

Раніше повідомляли, чим підгодовувати вишню, щоб ягідки були темно-червоні і дуже смачні: садівникам на замітку.

Як повідомляв Знай.uа, урожай на заздрість сусідам: Як правильно доглядати за малиною.

Знай.uа писав, цю суміш слимаки бояться, як вогню: як врятувати свою капусту від ненажерливих шкідників.