Деякі вулиці міста перетворилися на річки, а в корпус міської дитячої лікарні влучила блискавка, яка пошкодила покрівлю даху. Чи є постраждалі, дізнавалися журналісти програми «Спецкор» на каналі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

Нещодавно у Чернівцях пройшов град, розміром, як перепелине яйце, а блискавка вдарила у дах дитячої лікарні. Жителі з різних куточків міста у першій половині дня публікували відео, на яких град, мов сніг, засипав усе навколо.

Спецкор, скрін, відео YouTube
Спецкор, скрін, відео YouTube

В обід, після граду, розпочалася сильна злива. Попри те, що злива тривала всього-на-всього 20 хвилин, негода наробила багато лиха. Більшість чернівецьких вулиць перетворилася на річки та озера.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спецкор, скрін, відео YouTube
Спецкор, скрін, відео YouTube

Найстрашніше те, що у корпус дитячої міської лікарні влучила блискавка. Вона пошкодила покрівлю даху. На щастя, ніхто не постраждав.

Спецкор, скрін, відео YouTube
Спецкор, скрін, відео YouTube

Окрім Чернівців, негода лютувала у Дніпрі. Там також пройшла злива. Потоки води несли по дорозі сміття та каміння. Через надзвичайно високий рівень води довелося зупинити два трамвайні та шість тролейбусних маршрутів. Про потерпілих у наслідок негоди рятувальники не повідомляють.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.