Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

У знаменитості підростає маленька донька Софія, батьком якої є колишній чоловік зірки Мурат Налчаджіоглу. А 9 червня Софія святкує день народження - доньці артистки виповнилося 10 років.

На честь першого ювілею юну зірку привітали не тільки друзі, шанувальники і батьки, а й хрещений, Філіп Кіркоров.

Виконавець присвятив красуні зворушливе відео з безліччю архівних знімків, в тому числі з таїнства хрещення і спільні з дітьми Кіркорова - Аллою-Вікторією і Мартіном-Крістіном. При цьому співак зазначив, що Софія народилася в День друзів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні у світі відзначають День друзів!

Я щасливий, що мене оточує багато справжніх друзів 🙌 🏻

Це найбільше багатство! Частинка моєї душі належить моїй подрузі, моїй Діві, @anilorak, яка рівно 10 років тому в цей чудовий день стала мамою і подарувала життя Софійці - моїй хрещениці!🙏🏻

Від щирого серця вітаю з першим ювілеєм!!!🥳

@soniknomik, тебе чекає велике майбутнє!

А твої мама @anilorak, тато @muratnalca і я, твій хрещений тато, завжди будемо поруч!❤️"