Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджіолу відсвяткували День народження їхньої спільної доньки Софії. Відповідне повідомлення опублікували на сторінці «Зоряний шлях» в соціальній мережі Instagram.

Як зазначається, цьогороку маленька Софійка святкує свій перший ювілей – 10 років. З цієї нагоди батьки, що зараз перебувають у розлученні, вирішили об’єднати зусилля для святкування круглої дати.

«Дорога моя донечка, вітаю тебе. День твого народження — мій найулюбленіший день року! Ти унікальна. Будь щаслива і здорова. Нічого не бійся, я знаю, у тебе все вийде! Мама завжди поруч. Люблю тебе, моя крихітко!» — зазначила щаслива співачка.

Однак увагу користувачів соцмереж привернуло не стільки привітання зі святом, скільки подарунок, який вручили дівчинці – велику ляльку, дуже схожу на справжню дитину.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Лялька не дуже», «Яка страшна лялька!», - дивуються коментатори.

Не обійшли увагою й той факт, що українка за походженням, Ані Лорак втекла жити і працювати до Росії.

«А комусь цікаво дивитись на зрадників країни?», «Яка красотка??? Її впізнати важко», «Ще й досі вона комусь цікава?», - дивуються українці.

Нагадаємо, Ані Лорак з величезним букетом троянд показала секрет свого щастя - "Справжня любов!"

Як повідомляв "Знай.ua", 9-річна донька Ані Лорак показала, чому її навчила мама: "Добре рухається"

Знай.ua писав, Ані Лорак показала всій країні те, що втратив Мурат. Ані Лорак пообіцяла своїм шанувальникам подарувати незабутні враження.