Стало відомо про те, як зараз виглядає доросла дочка Наталії Сумської, і чому акторка продовжує забезпечувати 40-річну жінку.

Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях"на телеканалі "Україна".

На відміну від своєї молодшої сестри Ольги, Наталя не любить розповідати про особисте життя. Вона навіть не веде свій особистий блог в соціальних мережах, лише зрідка дає невеликі інтерв'ю.

Зараз жінка одружена з актором Анатолієм Хостікоєвим, і виховує сина В'ячеслава. Однак, це вже другий шлюб для жінки, і з Ігорем Мамаєм у них народилася дочка Дарина, яка вибрала кар'єру естрадної співачки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про сина жінка розповідає з ніжністю, однак, тема дочки для неї болюча. Справа в тому, що в 17 років Дарина почала вчитися в естрадно-цирковому коледжі, і тоді батьки купили їй окрему квартиру. Все складалося добре, поки вона вирішила не кинути все заради чоловіка - музиканта Юрія Трофименка.

Наталія Сумська, кадр з відео
Наталія Сумська, кадр з відео

Близько трьох років чоловік дівчини помер, і Дарина стала вдовою. Наталії Сумській доводиться самостійно забезпечувати дорослу доньку та 11-річну онуку.

Дарина Сумська, фото: скріншот з відео
Дарина Сумська, фото: скріншот з відео

"Зараз я повністю займаюся донькою і онукою, і всі ці проблеми повинна вирішувати я. вона просто живе на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості" - поділилася акторка.

Наталя Сумська каже, що все це у неї від батька, який не йшов шукати можливості, а чекав, поки йому щось запропонують.

Дарина Сумська, фото: скріншот з відео
Дарина Сумська, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Наталії Сумській-65: як виглядає красуня-сестра Роксолани в чарівний день. Наталія Сумська святкує 65-річчя

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Актриса розповіла про те, як вона зараз живе

Також "Знай.ua" писав, рецепт паски без дріжджів від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.