28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. І зараз дівчина вирішила поділитися кількома відеозаписами в Stories, які пов'язані з її котом Марсиком.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Фіналістка "Холостяка" вирішила показати процес вичісування свого кота на камеру. Це зайняло у неї якийсь час і кілька пристосувань. Юля спочатку каже, що їх багато. Однак їх всього два - це рукавичка і невідомий інструмент.
І хоча коту подобається даний процес, про що говорить його мурчання. Але все одно тварина намагається втекти і чинить опір, поки "Зайка" проводить рукавичкою по всьому його тілу, намагаючись зібрати всю линяє шерсть.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

"Час чесати Марсика. У нас є багато пристосувань - цілих два - рукавичка і якась хрень. Йому подобається, він мурчить, але все одно чинить опір. Боже, скільки вовни. Шерсть в носі... це ж просто все потім, на моїх речах чорних. А ви вичісуєте своїх котиків?", - каже дівчина у відео.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, відкинута Юля "Зайка" швиденько влізла у весільну сукню після фіналу "Холостяка": "Дуже рада нашому знайомству"

Як повідомляв Знай.ua, Вертітися "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи"

Також Знай.ua писав, Юля "Зайка" задумалася про побачення після "Холостяка": кличе найактивніших