Відомий український синоптик Наталка Діденко повідала, якої чекати погоди на вихідних. Чи готуватися до найгіршого.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально про все розповівши. Наталка Діденко зазначила, що потрібно обов'язково дізнатися про прогноз на вихідні, навіть якщо ви не збираєтеся нікуди виходити. Раптом, це змінить ваше рішення, і зважитеся все ж вийти на прогулянку.

А погоді є чим здивувати. Субота буде теплою, навколо буде неймовірно тепло, а протягом дня очікується від 20 до 24 градусів тепла. Але, рано раділи. 12 Червня може бути вкрай дощовим, але не скрізь. Пронесе Чернігів, Київ, Черкаси, Одесу і Крим. Там буде багато сонця, і переважно суха погода.

Поза цими регіонами очікуються грозові дощі, шквал вітру і можливий град.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Погода на неділю, 12 червня, фото: Наталка Діденко
Погода на неділю, 12 червня, фото: Наталка Діденко

У неділю, 13 червня дощі вже повернуться на всю територію країни, і виділити якусь суху ділянку навряд чи вдасться.

"Важливий нюанс! У неділю в західних областях, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині передбачається зниження температури повітря до + 16 + 20 градусів. Карта 2. На Півдні, Сході, в більшості центральних областей вдень очікується + 20 + 26 градусів" - йдеться в повідомленні Наталки Діденко.

Погода на неділю, 13 червня, фото: Наталка Діденко
Погода на неділю, 13 червня, фото: Наталка Діденко

У столиці субота буде сонячною і сухою. Очікується температура повітря від 21 до 24 градусів тепла. Можна сміливо вирушати на пікнік, або ж просто на прогулянки з ранку до вечора.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

У неділю почнуться дощі і гроза. Температура повітря знизиться до 19 градусів тепла. Наталка Діденко рекомендує провести ці дні з користю, і для відпочинку.

Нагадаємо, Танення льодовиків: як зміниться Земля і які країни підуть під воду першими.

Як повідомляв Знай.ua, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також, раніше Задубілим після весни українцям розповіли, якої погоди чекати від літа - " від + 40 до заморозків"