У Чернівецькій області надзвичайники врятували маленьке кошеня, яке впало у вентиляційну шахту.

Про це розповіли в пресслужбі ДСНС України у Фейсбуці.

Повідомляться, що повідомлення на спецлінію "101" надійшло 9 червня. Так, у місті Сокиряни у вентиляційну шахту житлового будинку впало маленьке кошеня.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецінструменту розпиляли металеву стінку вентиляційної шахти, витягли пухнастика і передали його жителям будинку.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ще один порятунок кошеняти стався в місті Пирятин в Полтаській області.

Так, 8 червня рятувальникам надійшло повідомлення від небайдужої мешканки, що на дереві на вулиці Соборній вже два дні нявкає кошеня, яке не може самостійно спуститися.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Рятувальники прибули на виклик і за допомогою сходів зняли тварину з дерева.

Врятоване кошеня забрала собі жінка, яка і звернулася до бійців ДСНС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові переляканий малюк тиждень просидів на дереві - "вмовляння не допомагали". У Харкові по вулиці Данилевського небайдужі жителі врятували рудого котра, який кілька днів перебував у пастці.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські волонтери врятували підстреленого лелеки, якого чекала "дружина" з дітьми: "Сім'я возз'єдналася". В Одесі місцеві орнітологи врятували підстреленого лелеки і благополучно повернули його до сім'ї.

Також «Знай.иа " писав, що Малюк впав у глибоку яму і міг тільки скиглити, рятувальники терміново прибули на місце. Рятувальники допомогли вибратися маленькому цуценяті з 2-хметрової ями на Кіровоградщині.