Енергетику свого будинку важливо старанно оберігати, адже саме тут ми проводимо багато свого часу і намагаємося облаштувати все так, щоб було зручно для себе і рідних.

Саме тому так важливо стежити за тим, що потрапляє в вашу домашню "фортецю". Сюди відносяться, що думки, що речі.

А ось від яких речей і покупок варто відмовитися - розберемо в статті.

Спонтанні і необдумані покупки

Думайте над тим, що збираєтеся придбати в будинок. Наповнивши свій дімк різноманітними "дрібничками", які будуть припадати пилом на полицях, ви тільки відлякає удачу.

Такі покупки будуть тільки захаращувати ваш дім і заважати пересуванню фінансових енергетичних потоків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Пишіть обдумані списки покупок і не витрачайте гроші на те, в чому немає гострої необхідності.

Шопінг, фото з відкритих джерел
Шопінг, фото з відкритих джерел

Фігурки птахів

Як стверджують фахівці з фен-шуй, фігурки птахів в будинку - до невдач. Під заборону потрапляють і зображення птахів в будинку. Виняток - міфічна птах Фенікс, яка привертає в будинок гроші і щастя.

Символіка з птахами на робочому столі здатна відлякати успіхи в кар'єрі. Якщо ви все-таки сильно любите птахів, поставте їх фігурки у дворі або на городі.

Ношений одяг

Багато хто обожнює ходити по секонд-хендах в пошуках речей або брати одяг у знайомих і друзів. Але фахівці радять відмовитися від подібної затії. Такий одяг може мати негативну енергетику, адже ви не можете точно знати, ким була людина, яка носила її до вас.

Купуючи такий одяг, ви можете накликати на себе і на своїх рідних біду і неприємності.

Секонд-хенд
Секонд-хенд

Антикваріат

Так, старовинні речі можуть коштувати цілий стан, але це не означає, що зберігати їх з вашими повсякденними речами хороша затія.

Відведіть для антикваріату окремі місця, так його енергетика не принесе шкоди ні вам, ні вашим близьким. Найкраще зберігати старовинні речі в окремому приміщенні, де ви не живете.

Штучні квіти

Штучні квіти вважаються одним з найбільших джерел фінансових проблем. Фахівці рекомендують уникати покупки таких квітів і, тим більше, не допускати їх щоденного споглядання.

Покупки у поганих людей

Якщо неприємна людина щось продає, то весь його товар буде заряджений її негативом. Це принесе в ваш дім нещастя і біди. Не варто купувати нічого у тих, хто ставиться до вас з негативом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Топ-10 продуктів з вашого холодильника, які знищують здоров'я

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як вибрати подушку: шукаємо свою ідеальну

Також «Знай.иа " писав, що Господиням на замітку-які речі доведеться викинути після чищення оцтом