Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила невелике відео, рекламуючи готель в Дніпрі, де зазвичай зупиняється під час турів і концертів. Так, артистка зворушливо подякувала за прекрасні вихідні, а для відео приміряла відразу кілька елегантних образів.

Зірка з'явилася перед камерами в сукні з "хижим" тигровим принтом, білосніжному костюмі з блейзером-оверсайз і топом з глибоким декольте, а також яскраво-помаранчевому брючному костюмі. При цьому виконавиця змінювала локації, щоб продемонструвати всю територію: від терас до пляжу і басейну.

"Кожен раз після концерту в Дніпрі

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

на мене чекає теплий і затишний готель.

Дякую за прекрасні вихідні!"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Наталію компліментами: "Красуня😍😍😍😍😍👏👏🔥🔥🔥🔥🔥🔥😮😮😮", "@nataliya_mogilevskaya 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 красива❤️"," ви прекрасні😍", " яка краса😍 😍 😍".

Варто відзначити, що раніше Могилевська розповідала про свою дієту. За словами Наталії, трьома головними правилами її схуднення є: розподіл їжі протягом дня, триразовий графік і водний режим.