Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зовсім недавно у неї вийшла нова роботу під назвою "До Дна", яку вже більше мільйона разів переглянули на Youtube. Виконавиця вдячна фанатам за такі результати. А зараз Могилевська опинилася на телеканалі "Україна", де розповіла, що поправилася, хоча до літа залишилося зовсім нічого - 3 дні.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Наталя пише, що зараз саме час до екстреного схуднення, тому вона закликала до допомоги знаменитостей, які добре в цьому розбираються - Аніту Луценко і Наталію Самойленко.

"Просто зараз зайдіть в Stories і подивіться ЯЯЯЯЯЯК вони мене підтримали ♪ Я в шоці, дівчатка!😂", - пише Могилевська в публікації.

"Мені теж потрібно спортом зайнятися, але ніяк себе не змушу. Залишилося ще пару кг скинути і все ніяк. 40кг скинула, а ось остання пара кілограм не піддається", "Про такий вид супер🔥", "Нічого, все налагодиться. Красу нічим не зіпсуєш.👍👍👍❤🔥", "Жовтий колір обож обожнюю❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська зібралася схуднути на 10 кг заради сукні - "Набрала на карантині"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська показала, як розслабляється в ліжку: "Щоб не пом'яти макіяж"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська видала сімейну таємницю, соромилася довгі роки: "Знімаю маску"