Російська актриса Неллі Уварова, відома багатьом по ролі сірої мишки-секретарки Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись вродливою", не часто любить з'являтися на публіці.

Але цей раз став винятком. Актриса прийшла на шоу Івана Урганта "Вечірній Ургант". Компанію артистці склали Олексій Бородін і Денис Шведов.

На програмі Уварова з'явилася перед публікою платинової блондинкою з короткою стрижкою. Як підмітив телеграм-канал "Культурна пральня", такою кардинальною стрижкою актриса спробувала максимально абстрагуватися від образу Каті Пушкарьової. Єдине - одяг підвів.

"А ось так через 15 років виглядає Неллі Уварова, яка зіграла роль Каті Пушкарьової в російській адаптації. Вчора якраз була в гостях у Урганта. Стрижка під хлопчика, платиновий блонд - намагається максимально абстрагуватися від образу з «Не родись вродливою». Тільки одяг підвів",- йдеться в пості.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюблениця з" Не родись красивою " Неллі Уварова розчарувала шанувальників появою на публіці. Зірка серіалу "Не народися красивою" втратила форму

Як повідомляє портал «Знай.иа» Працювала в стрипклубі і знімалася ню: що відомо про зірку "Не родись красивою". Багато хто знає актрису театру і кіно Юлію Такшину завдяки ролі в культовому серіалі "Не родись красивою". У той час вона закрутила роман всього свого життя з Григорієм Антипенком

Також «Знай.иа " писав, що Зірка серіалу "Не народися красивою" мало не довела фанатів до серцевого нападу: "Жесть просто". Російський телеведучий Борис Корчевников опублікував цікавий відеоролик зі знаменитою головною героїнею серіалу" Не родись красивою " Неллі Уварової.