Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість, яка втретє стала мамою в березні-місяці, вирішила розповісти 13 невідомих фактів про себе і запропонувала шанувальникам вгадати, які 3 з них - помилкові.

Так, артистка видала, що народилася з задушливістю і "трикутком смерті", випала з вікна школи у віці 8 років, на її очах збили собаку, побили троє хлопців, пропрацювала кілька днів стриптизеркою, пішла з дому в 18 років і ночувала в підвалі, ледь не стала жертвою згвалтування, хотіла змінити стать.

У новому пості Анастасія зізналася, які три факти були неправдивими. Незважаючи на те, що зірка пережила багато несправедливості у своєму житті, вона все ж ніколи не працювала стриптизеркою, не випадала з вікон і при ній ніколи не збивали собаку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

"Друзі, як і обіцяла, не вірні факти про мене 👌 👇
6, 7, 9

Все, що завгодно було в моєму житті, але, з вікон я не випадала, собаку при мені не збивали, слава Богу, і стриптизеркою я не працювала, а ось офіціанткою була😉

Як бачите, у мене в житті було багато поганого і страшного, що залишило глибокий відбиток в моєму розумінні світу, дуже загартувало мене і викувало дуже гостре, просто прикордонне відчуття справедливості. Я не люблю, коли ображають тих, хто не може за себе постояти. Але, повірте, я точно це вмію робити і більше ніколи не дам себе в образу.

Крім того, я дуже тонко відчуваю біль тих, хто проходив у своєму житті важкі випробування🙏 і захоплююся тими, хто не зламався!

Я з вами ❤️"

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні