Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставив кумедне селфі зі зйомок нового сезону шоу "Одного разу під Полтавою", де грає одну з головних ролей - харизматичного Юрчика.

Так, артист приміряв білосніжну сорочку, чорну жилетку і метелик, позуючи на тлі дерев'яного колодязя, лавочок і стареньких будинків в музеї під відкритим небом Пирогово. Шоумен склав губи "трубочкою", пожартувавши, що хоче нібито вклеїти кадр просто в паспорт.

"Хочу таку в паспорт вклеїть... Норм?"

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: " для Ізраїлю точно підійде", " Ахаха, ви красень😂 🔥. У паспорт зійде😂", "красень чоловік, в будь-якому образі", " митниця не дасть добро😂", " Ващщще вогонь️️", " солом'яного капелюха не вистачає🤔 🐝 🐝", " у, Ти наша Бубоця дорога та улюблена!❤️ Юрчик, ти Файний Хлоп, як завжди!❤ ️ любимо Вас, Ви розумничка!", "Дуже гарне фото👏 👏 👏","нормас👌".

Варто відзначити, що раніше Ткач вже показував кумедне відео з закулісся зйомок "Одного разу під Полтавою". Тоді артист приміряв свою фірмову вишиванку, джинсові шорти і яскраво-червоний фартух, вибігши зі старенького автомобіля, намагаючись нібито наздогнати кума Вітю, якого грає Віктор Гевко.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність