Перша леді України Олена Зеленська поділилася важливим знімками з важливого заходу. Вони зібралися з дівчатами, які змінюють країну на краще.

Нові публікації з'явилися на її сторінках у соціальних мережах Facebook і Instagram.

"Сила дівчат" - саме цими словами описала минулий вечір Олена Зеленська. Вони зібралися ввечері з дівчатами в рамках проекту "Наука - це я", де обговорили безліч важливих питань.

"Дівчата мріють стати вченими, біологинями, математиками, інженерками, фахівцями з робототехніки, топменеджерками. Мене надихають такі історії. Це - про сміливість йти за своєю мрією, незважаючи на нерозуміння з боку суспільства або друзів. Це - про можливості, які дівчата відкривають перед собою. Це - про приклад, який вони подають своїм одноліткам. Це - про те, щоб залишатися собою" - пише перша леді у своєму пості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проект" Наука - це вона " реалізований в Україні за підтримки ООН. Його мета в тому, щоб популяризувати науку серед молоді, і при цьому вирішити питання гендерної нерівності в цій сфері.

Дівчата віком від 14 до 21 року з різних куточків країни розповіли про 12 відомих українських жінок-науковців, які зробили великий внесок у розвиток науки та суспільства.

Тема гендерної рівності в освіті-частина програми" Партнерство Біарріц", до якого Україна приєдналася ще восени минулого року.

"Була рада поспілкуватися з учасницями проекту, почути з перших вуст, до чого прагне молодь, що потрібно для їх розвитку, на що вони сподіваються в майбутньому" - підсумувала перша леді.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зізнався в любові особливому старому: "хотів би просто обійняти"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв

Також "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська зізналася, чи соромно їй за чоловіка: "він не був клоуном"