Політичний діяч Єгор Фірсов частенько ділиться з українцями всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
До цього чоловік публікував свою думку щодо прийнятого законопроекту, що передбачає заборону на продаж або безкоштовного надання будь-яких пластикових пакетів, показував як козуля перепливає Дніпро в Києві і розповідав, як Україна просто потопає в смітті.

слон, скріншот з відео
слон, скріншот з відео

Зараз же Єгор Фірсов виклав кілька фотографій, на яких зображені більше десяти диких слонів. Вони втекли з Національного заповідника Сішуанбанна в Китаї, а потім вирішили трохи відпочити після довгої подорожі.

"Уявляєте, йдете ви такі собі по місту, а на зустріч стадо з 15 диких слонів. У Китаї з Національного заповідника Сішуанбанна втекли слони. А потім слони-мандрівники після довгої подорожі вирішили трохи відпочити", - йдеться в публікації.

Слони, фото: Getty Images
Слони, фото: Getty Images

Спочатку може здатися, що тварини були вбиті. Адже слони можуть спати як стоячи, так і лежачи протягом всього пари годин. І лише раз на три доби можуть дозволити собі прилягти.

"Може їм щось вкололи, щоб вони лежали, зазвичай слони не лягають, вони так сплять...", "Я чула, що вони йдуть і трощать все на шляху.... Хоч би китайці нічого їм не зробили...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, в Києві помітили руду красуню, перепливла Дніпро і побігла в парк: "Ніколи такого не бачив"

Як повідомляв "Знай.ua", пакет з пакетами буде зменшуватися: українцям показали реальну загрозу Кульків із пластику

Знай.ua писав, кияни зібрали тонни сміття під носом у Кличка: "Потрібна інструкція"