Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік. 10 червня 2021 року сторінка знаменитості потрапила в руки недоброзичливців. Вони зламали аккаунт в Instagram, поставили на аватарку фотографію журналіста Дмитра Гордона і почали публікувати скріншоти з листувань, демонструючи форми Лесі Нікітюк або спілкування з Михайлом Заливако, наприклад.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Згодом дівчині вдалося повернути сторінку в свої руки і поставити особистий знімок на аватарку. У Stories вона зазначила, що може показати попу навіть без злому. А зараз вона записала відео з суддею "СТМПУ" Аллою Костромічовою і зазначила, що вони вибирають подарунок для Жені.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

"В ефірі щоденний випуск програми "Сад і город" разом з Лесею Іванівною Нікітюк та Аллою Костромічовою. Ми вибираємо класну гортензію для нашого друга, який сьогодні відкриває TikTok House. Женя, жди, мы едем. Ну і, звичайно, не можна вам не розповісти, поділитися новиною, яку зовсім недавно розкрила всій Україні моя подруга Лія. 10 років починаюча співачка Лія, де моє пузіко маленьке? Скоро тут буде маленький малюк", - каже Леся Нікітюк у кількох відео.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк розсмішила уважним псом після скандалу з хакерами: "Якщо Рафіка зламають"

Як повідомляв "Знай.ua", Никитюк після нападу на її Instagram подражнила хакерів голими сідницями: "Погуляли і вистачить"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк повернула Instagram і закрила рот хакеру: "Розумію, хто це зробив"