Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" показала у своїх Insta Stories хліб, який вона випікала особисто. Як відомо, Оля любить займатися на кухні готуванням і часто хвалиться своїми кулінарними здібностями в соцмережі.

"Ну що, друзі, протр*халась я, в прямому сенсі цього слова, з цим хлібом весь день. Це хлібець білий, а тут у мене хлібець чорний. Ставлю це все в холодильник на нічне холодне ферментування і завтра випікатиму", - сказала на відео Полякова.

Оля Полякова пече хліб, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова пече хліб, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оля Полякова пече хліб, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова закотила вечірку з Олегом Винником вдома: Королева ночі і Повелитель вовчиць разом. Повелитель вовчиць приїхав додому до подруги, де запалював з нею під електронну музику.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з донькою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела Кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Також портал Знай.uа писав, що в Олю Полякову "вселилася" Уляна Супрун: "Іноді краще співати". Зірка стала учасницею дуже цікавого проекту.