Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 43-річний артист поділився у своїх Insta Stories зворушливим знімком, на якому він зображений в автомобілі зі своїми дітьми – двома синами і донькою.

Судячи з підпису до кадру, сімейка вирішила відсвяткувати літні канікули в ресторані швидкого харчування. На честь цього Арсен навіть дозволив дітям з'їсти бургери і смажену картоплю.

"Канікули!!!" - підписав фотографію Мірзоян.

Арсен Мірзоян з дітьми, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як відомо, зараз Мірзоян живе в щасливому шлюбі з другою дружиною, співачкою Тонею Матвієнко, з якою виховує доньку Ніну.

Арсен Мірзоян з донькою, фото з Instagram
Арсен Мірзоян з донькою, фото з Instagram

До 2013 року музикант був одружений на Анні, від якої має двох синів – Влада і Артема.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко видала, як "запала" на одруженого Арсена Мірзояна: "10 років кохання". 40-річна артистка опублікувала обкладинку червневого номера журналу "Отдохни", на якій вона позує зі своїм зірковим чоловіком.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про містичні знаки в житті: "Можна поговорити з Богом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнко в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: "Коханий, сонце – це ти".