Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже кілька років проживає на території Російської Федерації, поділилася побутовими моментами з життя.

Про це вона оповідала в соціальній мережі Instagram, викладаючи stories.

Справа в тому, що в п'ятницю ввечері, 11 червня дівчина відвідала якийсь захід, де була до пізньої ночі. В одній з опублікованих stories вона показала гарний салют, а далі опублікувала фотографію в дзеркалі, і написала: "Їду додому".

Вже через мить, з'являється відео з ліфта, як якийсь чоловік тягне валізу дівчини, поки та милується собою в дзеркалі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

По всій видимості, це співробітник готелю допомагає їй донести валізу з номера, так як перед цим дівчина показала неймовірно красивий вид з вікна, а потім побажала всім гарного дня, поки вона готується до виходу на сцену.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Після концерту відразу вирушила додому, щоб не втрачати даремно час.

Нагадаємо, що не так давно жінка анонсувала свій тур по всій Росії, а також деяким містам Європи. України в цьому списку немає, і ніби як до найближчим часом не планується.

Наступний концерт відбудеться в столиці Росiї - місті Москва.

Нагадаємо, Ані Лорак з величезним букетом троянд показала секрет свого щастя - "Справжня любов!"

Як повідомляв " Знай.ua", 9-річна дочка Ані Лорак показала, чому її навчила мама: "Добре рухається»

"Знай.ua" писав, ані Лорак показала всій країні те, що втратив Мурат. Ані Лорак пообіцяла своїм шанувальникам подарувати незабутні враження.