Кожен віруючий повинен знати безліч молитов, які допомогли б у важку хвилину.

Їх дуже багато на всілякі тематики, включаючи здоров'я рідних і близьких, благополуччя, любов, віру і надію на світле майбутнє. Раніше ми розповідали вам сон Божої Матері, запам'ятати який слід всім, адже він є найсильнішим оберегом. Так заповідав Сам Ісус Христос.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Після того, як вона розповіла його синові, він заявив, що люди, хто цей сон при собі носить, ніколи не помруть раптовою смертю і отримають що-небудь, якщо попросять про це Господа або Діву Марію.

Однак зараз пропонуємо звернути увагу на найсильнішу молитву. Її читати потрібно, щоб захистити свою сім'ю від бід і всіляких проблем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ласкавий Господи, Ісусе Христе, який захотів провести довгі роки Свого земного життя в назаретській Родині, благаю Тебе, поблагослови мою дорогу родину: батька, матір, братів, сестер, всіх свояків і кровних. Пошли їм Ласку, щоб всім серцем любили Тебе, охорони від нещасть, диявольських спокус і всякого лиха. Подай згоду моїй родині, бо згода це великий Твій дар. Допоможи її членам щиро любитися надприродною Божою любов’ю, яка осолоджує прикрощі земного життя. Будь з нами в години смерті, щоб по Твоїй Ласці вийшли ми з цього світу та пішли до Неба навіки прославляти Тебе. Маріє, найкраща наша Мати і взірець для кожної родини, будь завжди з моєю дорогою родиною. Амінь.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Нагадаємо, сильна молитва до Бога: допоможе позбутися від гріхів

Як повідомляв "Знай.ua", сильна молитва-Оберіг за благополуччя і спокій в сім'ї: ці рядки промовляють в найважчий момент

Знай.ua писав, захист душі і тіла в скрутну хвилину: сім найсильніших молитов, які потрібно читати раз на тиждень